רגישות לזולת

שמעתי ממישהו קרוב על מישהו שחולה במחלה לא קלה וחשבתי בשיא תמימותי או טיפשותי לגשת אליו ולשאול האם הוא רוצה מכור את העסק שלו ממש בשיא התמימות מכיון שקניתי כמה עסקים דומים ואחרי שיצאתי ממנו חשתי כאב נורא שבכלל הלכתי לשאול אותו כאילו שאני מנסה לומר לו אתה חולה בוא תמכור אנא עזרה דחופה

תשובה

שלום לך.

מאד לא נעים להיות בסיטואציה אליה נכנסת.

אך את הנעשה אין להשיב, לעיתים אנו עושים טעויות טקטיות שלאחר מכן אנו אוכלים את הלב למה אמרנו, למה עשינו.

אם באמת כואב לך כאבו, נסה לשלוח אליו מישהו שישכנע אותו שאתה תשמור לו על העסק בתקופה הזו עד שיבריא בעזרת ה', עם אופציה שאם יחליטו למכור את העסק אתה הקונה הראשון.

בהצלחה

הרב יהודה ליב אוירבך

מנהל ואחראי המוקד הטלפוני של ארגון "בינת הלב",

מפקח ארצי במרכזי הטיפול של "מרכז החינוך"

טל. 02,6587003

נייד. 052,7643333

פקס. 02,6587006