בעיות בעבודה ובבית

איך אני יכולה לקבל בחזרה את השקט הנפשי שלי ?המנהל המחוז בעבודה מכריח אותי לעשות עבודה לא חוקית בענים שללי ומאיים עלי כל הזמן כבר חודשים ,ובעלי חבר שלו  ולא רק שלא עוזר לי , מסכים איתו ,חוץ מזה בעלי גנב רוב כספי ואני היחידה שמחזיקה 2 בנים בחול סטודנטים
אני כבר לא יודעת מי יכול לעזור לי , אני בסך הכוחות נפשיות ,תודה לכל עזרה
אתם התיקווה האחרונה שלי ,

תשובה:

שלום לך.

אכן קשה מאד להיות במצב בו את נמצאת, תחושת הבדידות שאת מעבירה בדברייך כואבת ומכאיבה.

אך לצערי הגדול אין פתרונות קסם, ואינני יכול להציע לך איזה שהוא פטנט שיצליח לפתור את הקושי הגדול בו את נתונה.

מה שאני כן יכול להציע לך, כדאי לך מאד לגשת לקבל תמיכה נפשית מקצועית (ישנם אפשרויות שונות לקבל תמיכה זו) וכשתתחזקי כבר תוכלי בעצמך לפתור חלק מהדברים שאת מתארת.

מאחל לך רק טוב.

הרב יהודה ליב אוירבך

מנהל ואחראי המוקד הטלפוני של ארגון "בינת הלב",

מפקח ארצי במרכזי הטיפול של "מרכז החינוך"

טל. 02,6587003

נייד. 052,7643333

פקס. 02,6587006

הצטרף לדיון

תגובה 1