אפית פרווה בתנור דו תאי

בתנור של 2 תאים, תא לבשרי ותא לחלבי.
היכן עלי לאפות פרווה ?
תודה רבה ושבוע טוב

רונית

תשובה

אם רוצים לאכול את המאכל הפרווה לבד, בלי מאכל בשרי או חלבי, אפשר לאפות באיזה תא שרוצים, ואם רוצים לאכול את זה ביחד עם בשרי, אופים בתנור בשרי. ואם רוצים לאכול את זה ביחד עם חלבי, אופים בתנור חלבי. (מה שכתבנו לאכול ביחד, הכוונה היא ממש ביחד, אבל אם אוכלים אחד אחרי השני מותר לאפות באיזה תא שרוצים כמו שביארנו).

ואם רוצים לאכול חלק מהמאכל עם בשרי, וחלק ממנו עם חלבי, צריך להמתין 24 שעות מהזמן שאפו בשרי, בתנור הבשרי, ואז אפשר לאפות את המאכל הפרווה. (וגם בתנור החלבי מותר, אם המתינו 24 שעות מאז שאפו בו מאכל חלבי).