שכר דירה

אני משכיר יחידת דיור והבעה"ב אמר לי או 1500 ש"ח בלי כלום או 2000 כולל ארנונה מים וחשמל ואני הסכמתי ל2000 למרות שזה לא שוה לי כי זה יקר 1000ש"ח לארנונה מים וחשמל לזוג אבל העדפתי 2000 כדי להיות חפשי. עכשיו אנו נסענו לחו"ל לשלשה שבועות וכמובן שלשה שבועות אין שימוש במים וחשמל ואני אמרתי לבעל הבית שאני נותן לו פחות מ2000 בגלל שאני לא משתמש והוא אומר לא אכפת לי אני רוצה 2000
עם מי הדין..
ועוד חודשיים אני שוב נוסע לחו"ל לשלשה חדשים האם יעלה על הדעת שאני אשלם כתמול שלשום 500 ש"ח

תשובה

חתימה על חוזה מחייבת, ובכן אם חתמת על חוזה שהתשלום הוא 2000 ש"ח, ולא כתבת שזה בתנאי שתהיה כל הזמן בדירה, גם אם לא גרת בדירה בכלל, אתה חייב לשלם את גובה התשלום שהתחייבת – 2000 ש"ח.            בהצלחה.