ניפוי סולת

איך מנקים סולת שיהיה ראוי לשימוש ללא תולעים? איני יודעת אם קיימת נפה לסולת ואיפה ניתן להשיגה?

תודה!

תשובה:

צריך דבר ראשון לקנות סולת טריה ביותר, ולהניח במקפיא, שכן סולת ישנה יש בה נגיעות וא"א לבדוק כמעט.

במקרה שיש רק סולת ישנה, אין אפשרות לנפות עם נפה, וצריך לשים את הסולת על משטח [עדיף משטח כתום] ולהעביר אותו כמו אורז ולהסתכל שאין בין הגרגרים חרקים. בסולת מצוי גם חרקים שחורים וג"כ תולעים לבנים, אפשר לקנות צלחת פלאסטיק בצבע זה ולברור עליו.