טבילה עם תוספות שיער

שלום רב,
אני בע"ה מתחתנת ב7/7/2011 ויומיים לפני אני מתכוונת ללכת למקווה.
אני אהיה עם תוספות שיער מודבקות האם תהיה לי בעיה לטבול איתם?

תודה ושבת שלום.

תשובה:

ראשית כל מזל טוב, שתזכו לבנות בית על אדני הטהרה, וברכות בלי די.

לעצם שאלתך: באופן כללי במקרים מיוחדים כמו שכתבת יש מקום להקל לטבול עם התוספת שער, וכמובן צריך להזהר היטב לסרק את השערות שלא יהיו בהם קשרים.

בכל מקרה כדאי לברר עם המקוה שבו את הולכת לטבול האם מאשרים טבילה במצב כזה, כיון שיש מקוואות שיש להם רבנים המכריעים בנושא זה לחומרא.