דחיית החתונה עד לאחר הלידה

לכבוד הרב
אני יהודי שעומד לסיים תהליך גיור עם בת זוגתי שאינו יהודיה בת זוגתי בהריון בחודש שביעי בעוד כחודש יש לנו דיון סופי לגביי הגיור אם נעבור אותו בעזרת השם אני יודע שבדרך כלל מחייבים אותנו להתחתן כמה שיותר מהר אנחנו רוצים להתחתן כמו שתמיד רצינו תחת חופה באולם עם כול מי שסובב אותנו ולא ברבנות ואנו מעוניינים להתחתן בצורה נורמלית ולא עם בטן חודש תשיעי יש אפשרות להתחתן אחרי הגיור שהיא תעבור ואחרי הלידה או שהרבנות לא יראו את זה בעין יפה ולא יסכימו לגייר אותה לפני הלידה ואחרי הלידה מהר להתחתן

תודה מראש

תשובה:

כל עוד אינכם מתחתנים אסור לכם לגור יחד, וכמו כן יש בעיה אם העובר אינו ממך, שצריך להמתין 24 חודש לאחר הלידה.

אין שום דין לעשות חתונה לפני לידה או לאחריה במקרה והוולד הוא ממך.

לכן יש להתייעץ על כך עם הרב המגייר.