נט"י -לאחר שירותים ולפני אוכל- מעל כלים/ רחיצת פנים לאחר נט"י/ ברכה על קרוטונים

א.בבוקר, אסור ליטול ידיים מעל כלים כדי לא לטמא אותם. (נכון?)
בנטילת ידיים של המוציא, ואחרי שירותים או נגיעה במקום טמא, מותר ליטול מעל כלים?

ב.בנטילת ידיים של בוקר, א"א לרחוץ פנים אם לא נוטלים לפחות ארבעה פעמים על כל יד.
אפשר לרחוץ פנים אחרי נטילה של המוציא, ואחרי שירותים או נגיעה במקום טמא, שאז נוטלים שלוש פעמים על כל יד?

ג.מה מברכים על קרוטונים למרק?

תשובה:

א. כל האיסור הוא רק בנטילת ידים בבוקר.

ב. מותר לשטוף את הפנים לאחר נטילת ג' פעמים בנטילה להמוציא ולאחר עשיית צרכים.

ג. מזונות.

הצטרף לדיון

תגובה 1