הליכה ל"קבליסטית"

שלום
האם מותר ללכת לקבליסטית,מסטיקנית שפותחת בספר הזוהר?
אחת שטוענת שהיא קיבלה את ברכת הדרך מרבנים?
והאם מה שהיא אומרת מהספר אמת?

תשובה:

אם היא קיבלה דרכה מהרבנים, שתביא פתק מהרבנים שאומרים שהיא קיבלה את דרכם ממנה, ולא מאיזה "מכון לקבלה", אלא מרב אמיתי חתום בכתב ידו ולא מודפס.

מקובל אצלנו מרבנים מוסמכים שאין כזה דבר לראות דברים לפי מה "שפותחים את הזוהר".

אני לא מאמין שרב אמיתי יתן לה הכשר לכזה דבר, כך שמסתבר שכל דבריה הם רק הבל ורעות רוח ויש להתרחק מאד מאד מאנשים מהסוג הזה, בפרט שיתכן שהינה משתמשת בכישוף.