לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

לעכב דמי שכירות ממשכיר שלא עמד בהתחייבויות

שלום
אני שכרתי דירה למשך 11 חודש ועזבתי את הדירה לפני שנה וחצי כיום נותר לי חוב לבעל הדירה 5000 שח ואני מתלבט האם אני צריך לשלם לו זאת בגלל שהוא לא עמד בתנאי החוזה ביננו כגון:
1:היה רטיבות בדירה שהוא הבטיח לי בחוזה שכירות כי זה יתוקן לפני הכניסה -ועד ליום עזיבתי את הדירה לא תוקן וזה עשה סירחון בבית ונאלצתי לא להשתמש בחדר זה
2:הבטיח להוסיף מתח חשמל בדירה היות והיה מחובר למשרד שלו והיה חוסר מתח שגרם לניתוקי חשמל מדי פעם(במיוחד בשבת זה הפריע לי)
3:הבטיח לשים סורג בחדר הורים ובסלון ושם בסלון ובממד ןלא כמו שביקשתי
3:סיכמנו על מזגן בכל חדר (עילי)והוא שם מרכזי ונאלצתי להדליקו תמיד בכל הבית גם כשלא צריך בכל חדר וזה גרם לי חשבון חשמל פי 3 ממה שאני משלם תמיד
4:מסר לי דירה לא נקיה ולא כפי שקבענו
5:הבטיח לחבר אותי לגז (דירה חדשה) מרכזי ולא חיבר ונאלצתי להשתמש בגז חשמלי ונגרם לי נזק כספי כי לקח הרבה חשמל
5:הבטיח לתת לי דירה עם מטבח (כי לא היה מטבח בהתחלה)ונתן לי מטבח לא גמור
ראוי לציין ששילמתי אז המון כסף 5800 שח בשביל כזה דירה לא שווה
שאלתי: אני רוצה לא לשלם לו את יתרת החוב 5000 ש"ח האם אני יכול?

תשובה:

שלום רב,

עיין כאן