ביוץ בימי נידה

שלום כבוד הרב יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי..
אני מנסה כבר חצי שנה להיכנס להריון ואני לא מצליחה.
הלכתי לגניקולג אשר חשבה לי את יום הביוץ וזה יוצא על ימי הנידה כמו כן אני גם בדקתי את זה בדרכים אחרות ואכן היתברר לי שהביוץ הוא בזמן הנידה.
מאוד חשוב לי לשמור את טהרת המשפחה אבל גם ילדים לא פחות!!
מה לעשות????
תודה.

תשובה:

אכן הנני מבין את המצב שבו את נמצאת שבו המרחק בין הווסתות קצר, אולם בעיה זו היא בעיה די נפוצה ואין צורך להיכנס ללחץ מזה, בעז"ה תוכלי במהרה להיכנס להריון בריא ושלם.

כיום ישנם כדורים נפוצים שמאריכים את זמן הווסת ומסדרים את הביוץ כך שאין צורך להפסיק בטהרה דווקא ביום הרביעי כיון שזו הלכה שהאשכנזים [וחלק גדול מהספרדים] קיבלו על עצמם ואין להקל בזה.