נישואין לכהן לאחר שנבעלה לגוי

אני שואלת בשם מכרה יקרה שלי,
הבחורה רווקה מבית דתי שעזבה את הדת ושכבה עם בחור לא יהודי, היום היא חזרה בגדול לדת והכירה בחור ממשפחת הכהנים, האם מותר להם להתחתן,
אשמח לקבל את תשובתכם במהרה, {הם הכירו לפני כחודשיים ושומרים נגיעה וחושבים על חתונה}
תודה,

תשובה:

לא. מי שהיתה פעם אחת עם גוי, בין כדרכה ובין שלא כדרכה, בין באונס ובין ברצון, בין בשוגג ובין במזיד, בין חי ובין ע"י קונדום, בין בעבר הקרוב ובין בעבר הרחוק, בין שעשתה תשובה ובין שלא – נאסרה לכהן לעולם. זהו איסור תורה כמו שנאמר 'אשה זונה וחללה לא יקחו', והנבעלת לגוי התורה מכריזה עליה שם 'זונה'.

אין כמובן כל אפשרות להתיר איסור תורה, ואין כמובן כל מצב שמי שעובר על איסור תורה יברח מן האלקים.

בהצלחה לחיים חדשים עם יהודי רגיל שאינו כהן.

הרב אליהו בר שלום