ערבית עם ציבור שהתפלל מנחה

שלום עליכם שאלתי ביום פורים דפרזים התפללתי מנחה גדולה וסעדתי סעודת פורים בערך בשעה 17:45 הגעתי לבית הכנסת ובמחשבתי להתפלל מעריב באותו זמן הציבור היו בתפילת שמונה עשרה ועמדתי איתם בסיום העמידה התברר שהצתרפתי למנחה מה עם העמידה שהתפללתי פעמים ועוד שהתפללתי עם הציבור מעריב

תשובתכם האם שגיתי ותודה מראש .

תשובה:

יצאת ידי חובת תפילת ערבית, כיון שהתפללת לאחר זמן פלג המנחה לשם תפילת ערבית.