לבטים לאחר אירוסין

שלום הרב
אני לאחר וורט ולא כ"כ שלמה עם ההחלטה, מבקשת מכבוד הרב לסייע לי בהחלטה.

תשובה:

שלום וברכה.

שאלתך היא קשה מאד, ואינני חושב שיש מי שיוכל לענות על כך במסגרת שכזו.

ואסביר ואפרט:

בשעה שאחרי הווארט או אפילו לפני הווארט אך בסמוך אליו עולים פתאום חששות ותהיות כאלו או אחרות, ישנו צורך אמיתי לבדוק מה מביא את החששות ואת התהיות, האם זה משהו במראה החיצוני שלא הצלחנו להתחבר, אולי זה משהו קטן באישיות אבל לי זה מאד מפריע, אולי זה קשור דווקא לרקע המשפחתי, ואולי כשהרגשנו קצת יותר משוחררים במהלך הפגישות זה משהו שלא היה לי נוח איתו, יתכן גם וישנו קושי מסויים ביצירת קשר אינטימי – וככל שזה הופך להיות רציני זה יותר מאיים, יתכן גם וזו מחשבה כפייתית שאינה  נשלטת שלוחשת לנו לברוח מהנושא, ויתכן ויש לנו בכלל קושי בקבלת החלטות.

בקיצור: הרקע והקושי האופרטיבי מאד שונים בין מקרה אחד למשנהו ואין יכולת במסגרת שכזו לתת מענה נכון.

לצורך בירור הדבר מומלץ למצוא אדם חכם, שמכיר ויודע איך להגיע לשורשם של דברים ואיתו ביחד לנתח את כל צדדי הספק, ואז בס"ד תוכלי את להגיע להחלטה הנכונה עבורך לכל החיים.

בהצלחה ובשורות טובות.

הרב יהודה ליב אוירבך

מנהל ואחראי המוקד הטלפוני של ארגון "בינת הלב",

מפקח ארצי במרכזי הטיפול של "מרכז החינוך"

טל. 02,6587003

נייד. 052,7643333

פקס. 02,6587006