איורים לספר על פרשת שבוע ע"י צייר גוי

נושא: ציורים בספר על פרשת השבוע, על ידי גוי (נוצרי) אני מכין 2 ספרים על פרשת השבוע: 1 למבוגרים + 1 לילדים כמו כן חפיסת קלפים לילדים עם דברי תורה לשולחן שבת (קלף לכל פרשה) את הספרים והקלפים אני רוצה לאייר בציורים מארועי פרשת השבוע. מדובר במאות איורים שביצועם בארץ יעלה הון ולא יאפשר ביצוע הפרויקט. קיימת אפשרות להשתמש בשרותי צייר לא יהודי במחיר נמוך עשרות מונים. (באמצעות מכרז בנלאומי דרך האינטרנט). השאלה: האם אני יכול לשלם לגוי שיצייר עבורי את הציורים עבור הספרים ? הבהרות: 1. מדובר בעבודה בשכר במחיר קבוע ולא שותפות 2. הציורים לא יכללו ציורי פנים של גדולי ישראל 3. הציורים יבוצעו לפי הנחיות מדויקות שלי ללא כל אלמנט שאינו יהודי.

בברכה מאיר בר לב

תשובה:

מותר, אך יש לערוך הגהה כפולה ומכופלת כדי לבדוק שאכן לא הכניס בין השורות סממנים נוצריים וכד'.