טבילה בתוך ז' נקיים

אני במעקב זקיקים משום שהביוץ לא סדיר.לפעמים יש לי ביוץ אחרי עשרה ימים, האם יש אישור במקרה כזה לטבול לפני תום שבעה ימים? אחרת אני מפספסת את הביוץ. כך כבר שלוש שנים.
תודה רבה.

תשובה:

אסור לטבול בתוך שבעה נקיים, הבעיה שלך היא בעיה מוכרת ויש לכך פתרונות רפואיים והלכתיים בלא להזקק לטבילה במהלך ז' נקיים.

כדי לדעת כל זה יש לדעת רקע רפואי וכו', וזה לא ניתן לעשות דרך התכתבות כאן, אלא בפניה אישית, או טלפונית, ניתן לפנות לאגודת פרי חיים כפי שמופיע כאן באתר, האמונים על רפואה זו בצורה יוצאת מגדר הרגיל ועושים זאת ללא תשלום ושלא על מנת לקבל פרס, ובעז"ה תזכו במהרה לפרי בטן, בכל מקרה של שאלה הלכתית יהיה ניתן שוב לפנות לרבני בית ההוראה.