פירוש לחלום

שבוע טוב,
חלמתי בראש חודש אדר א' יום שבת קודש בבוקר שאני חותמת את שמי על מלא מסמכים,אני חושבת שאולי יש כאן מסר להעביר לי ואני חושבת על החלום הזה כל היום האם אחד מהרבנים יוכל לאמר לי פירוש ע"פ הקבלה? לציין שחלמתי שאני מחזיקה עט בידיי וחותמת על מסמכים למעלה את שמי ועוברת דף ועוד דף ועוד דף…. תודה מראש על ההתייחסות

תשובה:

אם הינך עובדת בפקידות וכדומה או תלמידה בין בבית ספר או בקורסים וכל כיוצא בזה אין לזה שום משמעות.

אם אינך עובדת בפקידות וכדומה, הכוונה היא שאת עומדת לתת דין וחשבון על מעשייך, ולכן יש להקפיד על הדברים שעשית ושתעשי בעיקר כלפי שמים, אין הכוונה ח"ו על דו"ח לאחר פטירה אלא על דו"ח של אמצע החיים, ולכן כדאי להתחזק בדבר אחד לפחות בלי נדר, ולהשתדל לקיימו לפחות שלשים יום, ובזה יבוא מרגוע לנפשך