לימוד תורה לנער בן 12

כבוד הרב שלום אני בבית ספר חילוני באיזה דרכים, ספרים….אני יוכל ללמוד תורה כדי להיות חכם ולהתחזק ולהיות תלמיד חכם

גילי הוא 12

תודה רבה

תשובה:

ראשית ממש מרנין את הלב לראות שהנך רוצה להתחזק ולגדול לתלמיד חכם, ה' יתן לך לב חכם ושכל להבין את דברי התורה ותגדל ותצמח לתורה ויראת שמים.

אכן שאלה גדולה שאלת, לפי שאלתך הנני מבין שכנראה אינך הולך לשיעורי תורה בבית הכנסת, ולכן דבר ראשון כדאי ללכת לשיעורים שניתנים באזור שלכם לבני נוער כך תוכל לקשור קשר עם מוסר השיעור והוא ידריך אותך כל פעם צעד אחרי צעד.

עד אז, כדאי ללמוד קיצור שולחן ערוך, כדי לדעת את ההלכות הבסיסיות שכל אדם באשר הוא צריך לדעת, וכן ללמוד את ספריו של הרב לוגאסי וכדומה שנותנים הרבה כח לעבודת ה'.

עלה והצלח!!