האם מעוות יוכל לתקון?

אני נפלתי באתרי אינטרנט,איך אוכל לתקן ולא ליפול שוב לעולם……???????.?

תשובה:

צר לי לשמוע על נפילתך, אך גם במושג של "נפלתי" ישנם מצבים שונים וישנם נפילות שונות.
המצב הגרוע ביותר שאוכל לתאר זה התמכרות לאתרים שלא אגדיר אותם מפני הצניעות.
איך לתקן, זאת לא אתיימר לדעת ולהבין בדרכי תיקון העוונות, אך איך להיות בטוח ולא ליפול שוב, אנסה להסביר בקצרה.
אין שום ספק שהרבה עבודה נדרשת ממך להיות במקום שמכיר במעשיו ולוקח אחריות אישית על פעולותיו, ומקבל על עצמו באמת ובתמים לעשות הכל בכדי לא להגיע למצבים שבהם תוכל להגיע למצב של נפילה, כלומר מעבר להחלטה על זהירות מנפילה עצמה, תצטרך להגיע לזהירות ולגדרים לבל תהיה במצב שמאפשר לך להגיע למצב של נפילה.
בנוסף כדאי לך לבדוק עם עצמך ובדרך כלל קשה לעשות זאת לבד וכדאי לעשות זאת עם מישהו מקצועי, מה גרם לך להגיע למצבי ההתמכרות, כלומר איזה צורך פנימי שלך שהיה חסר – מלאת באמצעות הגלישה באתרים אלו.
נכון, קל יותר ליפול מאשר לצאת מהמקומות האלו.
אך זה אפשרי!
בהצלחה!
הרב יהודה ליב אוירבך
אחראי ומנהל המוקד הטלפוני של ארגון "בינת הלב"
מפקח ארצי של ארגון "מרכז החינוך"
טל. 02.6587003
נייד. 052.7643333
פקס. 02.6587006