בחירת שם לילדה

אני אמורה ללדת בקיסרי ב-13.2.11 בת
איזה שם מתאים
ליהי,ליהיא,קסם,משי, ליאן,ליאל

משפחת לוי

תשובה:

משי וליאל יש להם משמעות אמיתית של שם, שאר השמות אין להן משמעות של "שם".

[למעט שם ליהיא, שאין לזה כל משמעות של שם אלא אסיפת אותיות בלבד]

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. שלום,
    ילדתי את הבת שלי בלידה מוקדמת (שבוע 32) ב20/7/14 (כ"ב תמוז).הילדה בפגייה מיזה שלושה שבועות ועדיין לא נתנו לה שם! ההתלבטות שלנו היא בין שלושת השמות הבאים שאני רושמת לפי סדר העדיפות שלנו: טליה, אלה, הודיה.
    מה הכי נכון/ מתאים ?

  2. על אדל שמעתי, אוריה זה שם של בן, השאר זה לא כדאי. תבחרו שמות יהודיים שורשיים תנ"ך מלא, ההיסטוריה מלאה. בהצלחה ורוב נחת.