שינוי השם אלונה

שאלה:

שלום רב
שמי אלונה ואני בת 22,  וכבר מגיל 16 מתלבטת בעניין החלפת שמי. אף פעם לא אהבתי את השם שלי אבל הבנתי שהשם של האדם זה גם המזל שלו, האם כדאי לי להחליף את השם?

תשובה:

אני מבין את התלבטותך, אולם דעי, כי החלפת שם הינו מאד משמעותי, וחורץ לפעמים את גורלו של אדם לטב או למוטב, ועל כן לא עושים את זה רק במקרים חריגים, את יכולה לעשות איזה שם חיבה שקשור לזה, כגון אלין וכד' ועיקר השם ישאר אלונה, אך סביבתך יקראו בשם החיבה, כך שזה לא יהיה שינוי שם.

הצלחה בכל דרכך.