נועם אופק ועידו כשם לבן

שאלה:

בחירת שם – בליל שישי האחרון נולד לנו בן יש לנו התלבטות בין שלושה שמות : נועם , אופק, עידו.

תשובה:

נועם ועידו, הינם שמות תנכיי"ם, עידו היה נביא, ונועם משמעותו נעימות

אופק לעומת זאת משמעותו, קו מגביל בין השמים לארץ, לדעתי עדיף שם לא מגביל משם "מגביל"

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. לדעתי השם אופק בא לרמז על החיבור בין הארץ לבין השמים ולכן ראוי ונכון לקרוא בשם זה במקרה שהשם מוצא חן בעיניו

    בכבוד רב
    מוטי פוגל