קשור לערביה ומעוברת ממנו

שאלה:

בחדשים האחרונים אני מקיים יחסי אישות עם ערביה מוסלמית צעירה .
היא נכנסה להריון ורוצה ללדת אפילו בסיכון חייה.
היא כרוכה אחרי מאד ואיני יודע איך לנהוג.
מה לעשות.

תשובה:

הייתי מציע לך לראות קצת את קטעי הוידאו בערוץ הידברות כאן שמדבריםעל נושא ההתבוללות, יש שם הרצאה של אדם שעבר חויה כמוך, וניצול ב"ה ממנה.

באופן כללי יש לדעת כי יש איסור חמור להיות ביחסים עם מי שאינה יהודיה, כתוב בחז"ל שאברהם אבינו יושב בפתח של גיהנום וכל איש יהודי מהול הוא מוציא אותו משם [לאחר שיתמרקו עוונותיו] למעט מי שבא על גויה שנראה שם כאילו אינו מהול, יתירה מכך כתוב שהבא על הנכריה "היא דבוקה בו ככלב",

הסיבה לכך היא שהרי על פי התורה בן או בת לאב יהודי מאם שאינה יהודיה הבן או הבת אינם יהודים כלל וכלל, ונמצא שמוציא מזרעו ועוקר את היהודים מהעולם, וזו סכנת ההתבוללות.

אינני יודע אם הנך נשוי והיחסים הם בגידה באשתך, והעצה לכך היא ללכת ליעוץ זוגי כדי להעמיק את השייכות בינך לבין אשתך, שתספק את צרכיך, או שאינך נשוי, ואז העצה לכך הוא ליצור קשר בריא וטוב עם יהודיה לא נראה לי שחסרות כאלו.

ה' יהיה עמך ותצליח בנסיון הקשה הזה.