החלפת פירות רקובים על ידי פועל של בעל הבית אם מותר

לכבוד הרבנים שליט"א
חזרתי עכשיו ממכירת ירקות על פי הזמנה, ובארגז הפלפלים היו כמה פלפלים רקובים, והפועל שאינו הבעל הבית שם לב לכך, ולאחר שהארגז היה מונח בעגלתי, לקח מאחד הארגזים פלפלים טובים והחליף עם הלפלפלים הרקובים, שהיו בארגזי, רציתי לשאול האם היתי צריך לחשוש לכך שבכך גרמתי בעקיפים לאחד מאלו שיבואו אחרי שיקבל פלפלים רקובים, והאם בדיעבד עלי לתקן משהו בענין.
ישר כח

תשובה:

הפועל הינו האחראי מטעם בעל הבית, ולכן רשאי להחליף את הרקובים.