הרב אני קצת בפחד מהקטע שאמרתי לך ש90 אחוז נישבעתי פעם או שנדרתי שאת כול השכר אני רוצה בעולם הזה לא בעולם הבא ושאני לא יכול לשנות את זה כי היתי ילד שעושה שטיות זה קרה לי אז שרציתי לפגום בברית ולא היה ליocd פעם היתי רגיל הרב מה לעשות האם אפשר להתיר דבר כזה?

תשובה:

אתה לא יכול לבחור היכןלקבל את השכר שלך, כך שאין לכך כל משמעות ולא צריך לחשוש ולפחד. הכל בסדר גמור.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. תודה הרב הצלת אותי זה קורה לי ניראלי ביגלל שלפני שבוע פגמתי בברית אני מבואס אל זה ממש תרמתי לכם 100 שקל מהאיימל השני אני יתרום עוד 300 בקרוב להשלים את התיקון