רגישות בנרתיק

שאלה:

שלום ראיתי ארבע פעמים ברציפות אחר קיים המצוה על האבר שלי משהו אדום לא זוכר אם כשראיתי היה ברור לי שזה דם או היה לי ספק אם זה דם האם אני צריך לחשוש לחזקה רואה מחמת תשמיש? (אחר הפעם האחרונה אשתי התעברה)

תשובה:

כיון שאתה לא בטוח לא צריך לחשוש, אבל להבא תסתכל היטב ותראה אם באמת קיימת תופעה כזו יש לבדוק, בדרך כלל אחות טהרה תגלה שהעור בנרתיק האשה רגיש ונפצע בעת קיום המצוה, זה מצוי מאוד ואז אין בעיה, אבל יש לבדוק אצל אחות טהרה כדי לתלות בכך.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לא ראיתי עוד מאז שאשתי התעברה האם צריך לחשוש שזה היתה מהמקור ועכשיו שאשתי מעוברת ומסלקת דמים לא רואים ובעצם היה חזקה רואה מחמת תשמיש ח"ו או אכ"ז היה ספק דם ולא צריך לחשוש