חלומות על נחשים

שאלה:

חלמתי על 3 נחשים ענקיים חיים בצבע לבן ירוק שחר ממש פיתונים. בהתחלה פחדתי נורא. הסתכלתי שוב ואחד נקראת לו הראש נותק מהגוף. השני נתפס או עזרתי לתפוס לתוך דלי וקשרו סמרטוט שלא יוכל לברוח. השלישי המשיך לחייו וכבר לא פחדתי אפילו הרגשתי הקלה מה המשמעות

תשובה:

הגמרא בברכות כבר אומרת שחלום על נחש זה חלום מצויין, הרואה נחש בחלומו יצפה לפרנסה.. זה זמן השפע בשבילכם…

בהצלחה