אתר "כיפה"

שאלה:

האם מותר לקרוא באתר השייך למגזר הדתי לאומי "כיפה" ? אני נכנסתי לאתר והפרסומות שם (שאי אפשר לפספס) ממש ממש לא צנועות ואני לא מגזים. באחת הפרסומות הופיעה אישה בבגד ים. לפי דעתי יש לפנות להנהלת האתר ולהעיר להם על כך אך איני יודע כיצד ניתן לעשות זאת.

תשובה:

אם יש שם פירסומות לא צנועות ודאי אסור להכנס אין כל ספק, אינני מכיר את האתר. אבל אם עלתה לך תמונה כזו, נראה שגם הסינון שלך בבית אינו מוקפד מספיק… יש לעשות סינון כשר של נטפרי או אתרוג או נתיב.

בהצלחה

הצטרף לדיון

7 תגובות

  1. חשוב להדגיש (וללמד זכות)
    שלמיטב ידיעתי, הרבה מאוד מהפרסומות הם דרך אתרים ייעודיים, שבצורה חכמה מנסים להבין מה הגולש רוצה ומתאימים לו פרסומות שמתאימות לו.
    זה לא שאתר כיפה משלם לפרסומת הספציפית הזאת
    אני מניח שתקבל אותם פרסומות גם באתרים חרדיים (באתר דין אין פרסומות כאלה כלל)

  2. אינני בקי במדיה ב"ה, אבל ברור לי שיש הבדל בין פרסומות קופצות שזה לא קשור לאתר אלא לגולש, לבין פרסומות שמוטמעות באתר, שאלו פרסומות בתשלום שעל האתר לפקח על כשרותן.