איך חוזרים בתשובה?

שאלה:

בס"ד שלום וברכה נכשלתי במראות אסורות וזה גרם לי הרהורים וכו'. לצערי זה לא פעם ראשונה. כבר בפעמים הקודמות "חזרתי בתשובה" וחשבתי שאני לא אכשל עוד פעם, אבל היצר הרע תופס אותי ואני פשוט מרגיש שלא יכול להשתחרר. מה אני עושה? לא רוצה שהקב"ה יכעס אליי ויתן עונשים ,לא אליי ולא על משפחתי ולא על אחרים. איך אני יכול לנצח על יצר הרע בזה. בברכה.

תשובה:

שלום וברכה

החכמה היא אף פעם לא להתייאש, להאבק כל הזמן, וגם אם נופלים שוב, קמים מיד וממשיכים להלחם!

בהצלחה לכולנו!

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. הס"ד
    תודה. אבל איך אני יכול להשתחרר. כשאני מתחיל לראות זה כמו שמשהו תופס אותי ולא נותן לי לזוז. זה כמו שאומרים על הסמים שרוצים עוד ועוד עד שזה מאוחר.

  2. החכמה לא לבוא לידי נסיון, כלומר שלא יהיה בבית אינטרנט שאינו מסונן, לכתחילה לא ללכת ברחובות שהפריצות שם רבה, וכדומה. אם מדובר בהתמכרות ממש כדאי לפנות לריטורנו להתייעצות עם הרבה אקשטיין מנהל המקום.