כתמי דם על הספה

שאלה:

שלום כב הרב,
יש לי שאלה מוזרה במקצת.
קיבלתי מחזור בזמן שישנתי והכתמתי את הבגדים וככל הנראה גם את ספת הסלון עליה ישנתי. לא רואים כתמים היות ומדובר בספה אפורה אבל ייתכן מאוד שישנם.
מה ניתן לעשות חוץ מהלעביר מטלית רטובה על הספה (שיעילותה מוגבלת)?
אני לא יכולה להחליף סלון…

תשובה:

שלום וברכה

אין כאן נושא הלכתי אלא של נקיון, אם מפריע לך הליכלוך כדאי לפנות למחלקת הייעוץ של סנו, יש להם עצות טובות ויעילות בדרך כלל, אבל אם לא רואים כתמים אז מה הבעיה בעצם… אין כאן ענין של טומאה או משהו כל עוד לא נבנה בית המקדש.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. הנושא של נדה בזמנינו הוא רק לאסור קיום יחסים, אין דיני טומאה וטהרה בלאו הכי כולנו טמאי מתים, כך שזה חסר משמעות.