החזן טס…

שאלה:

בתפילת ערבית אצלנו בעבודה עולים חזנים שטסים בתפילה ואני לא מספיק לעמוד יחד איתם בתפילת שמונה עשרה.לוקח לי לפחות עוד שתי דקות לעמוד איתם.האם אני עושה נכון ומסיים את כל הקריאה עד העמידה ועומד באיחור קצת או להפסיק את הקריאה עד איפה שהספקתי ולעמוד יחד עם הציבור ובסוף להשלים את זה. מה הנכון לעשות?

תשובה:

חלילה להפסיק באמצע, יש סדר לתפילה וזה גם גורם לברכה לבטלה או הזכרת שם שמים לבטלה, העצה היחידה שיש לי לומר שתתחיל מעט לפניהם… אתה יכול לענות ברכו בין הברכות.

שיתקבלו התפילות.