הכשר לאומגה 3 לילדים

שאלה:

אומגה 3 לילדים רבנות כפר פינס אפשרי לתת לילדה בת 4? אנחנו מקפידים בד"כ על העדה החרדית, רובין, שארית ישראל, הסיבה היא שזה חצי מחיר וזה מאד משמעותי לנו

תשובה:

לא הייתי מיקל בזה בגלל שיקול כספי. מה שמכניסים לפה משפיע על הנפש, ואם אתם מקפידים על כשרות מהודרת זה שווה את המחיר. תשובתי אינה מתייחסת לעצם אותה מערכת שאינני מכיר באופן אישי, אלא לעקרון.

ברכה והצלחה.

הצטרף לדיון

תגובה 1