הכשרת מסעדה שאינה כשרה לקראת אירוע כשר

שאלה:

האם ניתן להכשיר מסעדה שבשותף אינה כשרה- ורוצים להכשירה לקראת אירוע הדורש כשרות?

תשובה:

שלום וברכה

ברור שטכנית ניתן לעשות זאת, אבל זה דבר שמצריך המון ידע, כל כלי יש לו הכשרה אחרת [ויש כלים שאין להם הכשרה], וצריך רב מאוד מקצועי ומיומן כדי לבצע דבר כזה, זה לא ענין של מה בכך. לכן אם זה לא קריטי, זה לא מומלץ.. בערב פסח כמובן מכשירים את המטבחים במלונות לקראת החג, אבל זה באמת מבצע לוגיסטי…