תביעת נהג שנסע ברוורס

שאלה:

לפני 3 חודשים לערך היתה לי תאונה עם נהג שנסע רוורס בריכבו תוך כדי יציאה ממגרש חניה נסעתי בכביש ופיתאום קיבלתי מכה הנזק כ8000 שקל לאחר דוח שמאי ותיקון לאחר התיקון טוענים הניתבעים שאני אשם בתאונה אוצה ליתבוע את הפוגע מה עליי לעשות??¥

תשובה:

שלום וברכה,

אם לצד השני יש ביטוח ואתה רוצה לתבוע את הפוליסה שלו, מותר לך לפנות לבית משפט כדי לתבוע את הפוליסה של הביטוח של הצד השני. אם אין לשני ביטוח, ויש לך תביעה אישית נגד הנהג שלטענתך הוא הפוגע, עליך לפנות לבית דין ולתבוע אותו לדיון.

בהצלחה.