הפסק טהרה אחרי לידה

שאלה:

שלום וברכה ערב טוב. ילדתי לפני 3 שבועות בלידה טבעית. הדימום של הלידה פסק ועדיין לא הגיעה הנידה. השאלה שלי אם אני יכולה להתחיל הפסק טהרה וללכת לטבול במידה ולא תגיע הנידה?

תשובה:

שלום וברכה

זה בהחלט אפשרי, יש לקחת בחשבון שמאוד נדיר שהדימום יהיה קצר כל כך, יתכן ויתחיל שוב… כמו כן כדאי להתייעץ עם הרופאה לגבי קיום יחסים זמן קצר כל כך סמוך ללידה, בפרט אם היו תפרים.

מזל טוב ורוב נחת.