ברכה על הגאולה בביאת המשיח

שאלה:

שלום! רציתי לשאול בקשר לברכות שמברכים בביאת משיח, על הברכה של גאולת ישראל, מהו הנוסח המלא, האם הנוסח הוא כך, אם הבנתי נכון? ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם אשר גאלנו וגאל את אבותינו ממצרים ובארץ ישראל, ונודה לך שיר חדש על גאולתנו ועל פדות נפשנו. ברוך אתה ה' גאל ישראל. תודה, דוד אשכנזי.

תשובה:

שלום וברכה

בחיפוש שעשיתי לא מצאתי ברכה על הגאולה [מלבד מה שנברך בודאי על המשיח ברוך שחלק מחכמתו ליראיו] אם יש לך מקורות נשמח לראות.

שבת שלום.