איך זוכים לאהבה ולזוגיות?

שאלה:

היי, קוראים לי לינוי אני אישה בת 20 מסורתית. לפני שלושה חודשים נותק קשר ביני לבין החבר הכי טוב שלי מהשירות הצבאי. חלק באשמתי וחלק באשמתו..רק עכשיו כשהשתחררתי התחלתי להרגיש שאני לא יכולה בלעדיו, האם יש איזה מצווה שאני יכולה לקחת על עצמי כדי לשחרר ממנו? או להפך להחזיר אותו? מה הדבר הנכון לעשות כדי לקבל שקט ? ועוד שאלה, מה אני יכולה לקחת על עצמי כדי לקבל זיווג הגון?

תשובה:

שלום וברכה

ראשית את לגמרי בדרך הנכונה! הדרך לזכות לישועת ה' היא על ידי התחזקות וקירבה לבורא עולם, קבלי על עצמך שמירת שבת מלא מלא, ותנסי לא רק לעסוק באיורי השבת, אלא גם לחגוג את יום השבת כפי שנהגו בעם ישראל לעשות זאת, בסעודות יפות ומרוממות, זמירות נעימות ועוד בחברה תומכת ששומרת שבת [כדאי ליצור קשר עם סניף לב לאחים באיזור מגורייך, הם יסייעו לך בענין זה], וכך השבת תהיה עונג ומקור של עוצמה וכח לכל השבוע.

כמו כן יש לזכור שבורא עולם מתיר קיום יחסים רק במסגרת נישואין כדת משה ועם שמירת טהרת המשפחה, והחיפוש אחר הזיווג צריך להיות מכוון למטרה למצוא דבר כזה שאהוב על בורא עולם.

עם החלטות כאלו, אין לי ספק שתמצאי את הזיווג המתאים לך והטוב בקרוב ובשמחה.

יום נעים.