לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

טיפול באמא סעודית על ידי בניה

שאלה:

חמותי נהפכה בתקופה האחרונה לסיעודית. כרגע אנחנו ממתינים לעובדת זרה שתבוא לטפל בה (יקח כחודשיים). לחמותי יש רק בנים, והם מטפלים בה. רציתי לשאול מפני הצניעות האם מותר להם לקלח אותה, לקחתה לשירותים וכן לחתל אותה. יש לציין שלפעמים היא מודעת למה שקורה סביבה ולפעמים לא.

תשובה:

שלום וברכה

לא ראוי. יש לדאוג להביא בינתיים בשביל מלאכות אלו בלבד עובדת מקומית בתשלום, שתרחץ ותנקה, כל שאר הפעילויות, האכלה תמיכה בקימה וישיבה וכו' כמובן הבנים יכולים לעשות.

רפואה שלמה ובשורות טובות.