הרב אם מישו בא לי כאילו אמרו לי שמראש הוא בא לריב איתי הוא בא הציק לי כול שניה והתעצבנתי קמתי דפקתי לו מכות עכשיו אני מצטער אל זה ממש איך אני עושה תשובה לזה הרב או שזה בסדר שהרבצתי לו כי גם ככה הוא בא לריב איתי כמובן שאני כבר לא הולך מכות כמו פעם ולא רוצה גם בצחוק מה אני צריך לעשות הרב

תשובה:

כמובן יש לבקש את סליחתו בצורה יפה, ולומר לו שאתה מצטער על כך, ואחר כך לקבל בעזרת ה' להמנע מכך בעתיד.

בהצלחה רבה