נקראתי לשימוע לפיטורין – מה לעשות?

שאלה:

שלום הרב בעמותה שבה אני עובד היו"ר מבקש מהעובדים לעשות דברים פרטים שלו כגון לתקן לו דברים בבית לעשו לו קניות לשבת וכו… אני עובד שם כבר שנה והוא ביקש ממני מספר פעמים לעשות דברים פרטים שלו בפעם הראשונה הסכמתי כי חשבתי שהוא מבקש טובה ואחר כך סרבתי בכל פעם לפני כשבוע הוא קרה לי לשיחה במשך 40 דקות שבה הוא מנסה להסביר לי שאני צריך לעשות את הבקשות שלו וכך זה מתהנל במכון אני כמובן סרבתי והיום קיבלתי הזמנה לשימוע לפני פיטורין שבה כתוב שמכיוון שלא התסדרתי אם המנהלים אני מוזמן לשימוע לפני פיטורין מה עלי לעשות??

תשובה:

שלום וברכה,

עליך לדרוש את כל התאים הסוציאליים שמגיעים לעובד שפוטר – פיצויים וכו'. או שתנסה להסתדר עם המעביד.

בהצלחה.