מחשבות לא רצוניות בשעת קיום המצוה

שאלה:

שלום קיימנו מצות פריה ורביה ובשעת מעשה חשבתי מצדיקים ובאמצע חשבתי מצדיק שחי ומזה חשבתי מהרבנית שלו וחשבתי שאני שוכב איתה ר"ל..(יכול להיות שזה היה יותר בסוף, שפרשתי קצת אח"כ) ומאותה לילה אשתי התעברה האם זה בן ערבוביה וכדו'? מה אני יכול לעשות עכשיו? והלכה למעשה יש נפק"מ? וזה מאוד מטריד אותי

תשובה:

שלום וברכה

שטויות והבלים. מחשבות לא רצוניות כאלו הן חסרות משמעות, כל המדובר הוא באדם שבכוונה תחילה חוטא בכך שהוא חושב מחשבות זנות מסוג זה. מה שלא בשליטה וזה קורה בכל מיני תחומים של מחשבה, אין לו משמעות. באופן עקרוני לא צריך לחשוב על צדיקים, תחשוב על אשתך ואיך להיטיב איתה.

שתהיה לידה קלה בבריאות ורוב נחת.