אשה מנגנת בפני בנים

שאלה:

האם מותר לאשה לנגן במסיבת חנוכה (בגיטרה) לפני הגיסים / אחים שלה? תודה!!!!!!!!!!!

תשובה:

אשה שמנגנת בפני ציבור בנים זה סותר את דרך הצניעות כל התנועות הנדרשות ובכלל ההופעה בפניהם מה שגורם הסתכלות וכו’ – אסורים. כמובן מצד האחים שלה אין בעיה אבל מצד הגיסים יש להמנע. כמובן אם היא מנגנת באיזו פינה והם לא מסתכלים ולא יושבים יחד זה אחרת, בחוג המשפחה בכל זאת זה מעט שונה, אבל אם יושבים יחד אסור.

חנוכה שמח.