שלום בית

שאלה:

שלום רציתי להתייעץ בעלי תמיד אומר לי שהעוויות שלי מזכירים לו את אחותי וזה מגעיל אותו כי הוא לא סובל אותה. ואז אנחנו מתחילים לריב. והיא סיפרה לי על זה שפעם הוא ניסה להתחיל איתה והיא לא רצתה אותו אז יש לו פצע ממנה . מה זה אומר פסיכולוגי באמת? כי כבר נמאס לי מזה מה לעשות בנידון? תודה

תשובה:

שלום וברכה

קראתי בצער רב מאוד מאוד על סגנון השיח אצלכם בבית… זה ממש לא הכיוון שהייתי רוצה שיהיה בבית יהודי, לדעתי חובה עליכם לפנות להדרכה בנושא של זוגיות על פי תורה, תשקיעו בעצמכם ותגיעו בעזרת ה' לחיים הרבה הרבה יותר איכותיים. תתייעצו עם רב מקומי על מסגרת מתאימה באיזור מגוריכם.

בשורות טובות.