לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

כפרת חטאים מהעבר

שאלה:

שלום,אני כרגע חוזר בתשובה,רציתי לדעת האם יש אפשרות למחוק חטאים שעשיתי בעבר?(פגם הברית,חילול שבת,לשון הרע,וכו'..)תודה.

תשובה:

ידידי היקר! אין לך דבר שעומד בפני התשובה! כאשר אדם חוזר בתשובה על חטאיו ומתקרב לה' יתברך החטאים נמחלים לו, יש להתחרט, לקבל לעתיד בלי נדר שלא לשוב לחטא זה עוד ולהתוודות עליו בפה, וזו היא התשובה המעולה ביותר. והעיקר לשמוח שמצאת את הדרך הנכונה ולזכור שאין ל אוהב ורצוי יותר אצל ה' יתברך מבעלי תשובה!
עלה והצלח!

הצטרף לדיון

תגובה 1