תלייה בכתם

שאלה:

שלום -היה טעות כתובת אימייל- נגבתי האבר שלי אחר קיים המצוה אם נייר טישו וראיתי משהו שהיה לי ספק אם זה דם או לא אח"כ לקחתי עוד טישו נקי וראיתי כמעת אותו דבר (או אותו דבר) על הטישו הנקי האם יכולים ליתלות שזה שראיתי על הטישו שנגבתי האבר שלי היה מהטישו עצמו ולא דם או צריך לחשוש

תשובה:

אפשר לתלות בהחלט ואין סיבה לחשוש. להבא כדאי שתהיה במיטה מגבת כהה מאוד ובה לנגב וכך לא באים לידי חששות.

חנוכה שמח.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. בדרך כלל אני לא בודק את הטישו אבל היה לי קצת ספק שראיתי משהו אדום על האבר שלי במילא בדקתי הדין הוא אותו דבר?
    וגם יש לי עוד הטישו אבל אני מאוד מבייש לשאול

  2. אתה אומר שאותו דבר היה גם על טישיו נקי אז מה הבעיה? מלבד זאת אין סיבה לבושה, בשביל זה יש רבנים והם רגילים בכך. אתה יכול גם ללכת לרב שאינו מכיר אותך.