חיי נישואין – אשתי מזלזלת בי

שאלה:

שלום כבודו שמי ?? נשוי ואב ל3 בנות גבר מעניין בעל מקצוע יש לי בעיה מעל שנה אישתי ממש מתייחסת אלי בצורה מזלזלת ואני מוטרד נורא והייתי מעוניין לשוחח איתך בהקדם תודה תודה

תשובה:

כדאי לפנות לייעוץ נישואין, אנחנו לא עוסקים בזה בצורה מקצועית. כמו כן, חשוב לדעת שתי נקודות: 1 האשה הרבה פעמים מתייחסת לבעל בהתאם לדמות שהוא משדר בבית. כלומר ככל שתהיה אדם חרוץ ורציני וכו', כך גם יתייחסו אליך. 2 כמו כן חשוב מאוד מאוד לדעת, שהרבה פעמים התחושה הזו שלנו אינה המציאות האמיתית, אלא סוג של רגש נחיתות שגורם לנו להרגיש באמת שכך הסביבה מתייחסת אלינו, וכאן יש צורך לעשות עבודה פנימית לחזק את הבטחון העצמי, וכך תגיע למסקנה האמיתית שאשתך מתנהגת אליך טבעי ורגיל ולא באופן מזלזל חלילה.

ברכה והצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. היי שלום שמי הוא…..לא חשוב….קראתי את מה שרשמתה פה..ואני ממש מזדהה איתך..העניין הוא גם אני כמוך חרוץ ועושה מלא דברים בזמן זלאף אחד לא ממש אכפת..ושאני מתחיל להעיר את צומת ליבה של האישה היא מתלהמת ותוקפת..וזה ממש מעליב ואף לא מכבד…אני חושב שבעניין הזה צריך לקחת צעד אחד אחורה (לא לתת עזרה בבית) להתמקד רק בחיים …במקרה שלי היא תמיד עושה הפרדה בגישות שלה ובמחשבות ובבחירות שלה (זה שלה) …..ככה היא אומרת..אבל תקרא לי אולד פאשן פרימיטיבי אבל אישה אמורה לכבד את בעלה ולא להתעלות עליו ..יש מחלוקות אבל בשורה האחרונה יש את הפסון ואת הכבוד שהאישה צריכה לכבד…וזה לצערי לא עובד כפי שאני מצפה ממנה …אתה מרגיש פגוע או חוסר כבוד.מכול מיני בחינות ואני מבין אותך לגמרי …קח כמה צעדים אחורה לך לך לטייל לבד שים מוסיקה באוזניות סע למקום שרק עושה לך טוב ואנרגיות טובות ..לתקופה מסויימת תחשוב איך אתה גורם לעצמך רק טוב ….תאמין לי שזה ימשוך צומת לב מהאישה שלך… אולי אתה צריך קצת מרחב לנשימה ואולי חנוק לך בבית ..ולכן אני מיעץ לך לעשות כך…מקווה שעזרתי ….בהצלחה

  2. אני דוקא חושב קצת אחרת, כאשר הבעל עוזב את הבית יש בזה אמירה, והיא לא מועילה אלא רק מעצימה את הקושי! עדיף ללכת לייעוץ מקצועי שיסדר את הענין ביניכם ובינך לבין עצמך, ולא לברוח, לא זה מה שיעשה טוב לשלום הבית שלכם.
    בשורות טובות.