לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

טיפול בחרדות

שאלה:

שלום כבוד הרב אני ממש מפחדת חלמתי בלילה על מוות של הורה(חס וחלילה שלא נדע לא עלינו!) ואני ממש מפחדת אני זוכרת בחלום בכיתי מלא ואמרתי את שמו ושם אמו אה ואני חושבת שלקראת סוף החלום אם אני לא טןעה הוא חזר ברוך ה׳ אני כל יום וכל לילה אומר את השמות ומתפללות לשלומם חשוב לי להדגיש שמאז שדוד שלי ז״ל התאבד לפני 6 שנים בערך אני כל לילה מפחדת ללכת לישון מפחד לקום למציאות חדשה ואני מתפללת לקב״ה שישמור על קרובי עשרות פעמים ביום והרבה פעמים קמה מהמיטה בלילה רק בשביל לבדוק שהם נושמים אני לא יודעת אם זה קשור לחלום אבל זה נורא הלחיץ אותי מה זה לדעתך כבדו?

תשובה:

קראתי בכאב על הצער שלך, החלום בה מחמת החרדות הקיימות ומודחקות ביום, אין לו שום משמעות, זה משהו טבעי לגמרי שחולמים בלילה מה שהמוח חושב ביום ואין צורך להתייחס. מה שכן, אין טעם לסבול לחינם! עברת טראומה מסויימת ואת צריכה לפרק אותה באופן מקצועי, תפני ליעוץ רגשי, ולדעתי יש לפנות גם לעזרה רפואית. יש היום טיפול מאוד יעיל ופשוט לחרדות.

בשורות טובות ורפואה שלמה.