פרוספקטים שאינם צנועים ליזמות בנייה

שאלה:

שלום וברכה בבעלותי בית השקעות בריטי אני מציע גם ליהודים חרדים השקעות נדל"ן דא עקא שהיזם מכין פרוספקטים עם תמונות לא צנועות, מותר לשלוח את זה ללקחות חרדים?

תשובה:

שלום וברכה

אין לשלוח כאלו פרוספקטים ליהודים בכלל, לא רק חרדים… בורא עולם אוהב את כל הילדים שלו ולא מוכן לוותר על אף אחד… אם בית ההשקעות בבעלותך, התכבד ושלח בקשה ליזם לשווק בצורה כשרה… אני בטוח שלא תפסיד מכך!

שבת שלום ומבורך.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אינני יודע מה הנושא של מקורות, ברור שעוברים בזה על ולא תתורו אחרי עיניכם, וברור גם שרק בגלל זה שמים אותן שם…