לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

מצאתי טאבלט עם מעט תכנים

שאלה:

שלום, אני מצאתי טאבלט באוטובוס אתמול. האוטובוס היה ריק. חשבתי שאני אוכל למצא פרטים על בעל המכשיר בקבצים שלו, אבל אין שום דבר שמורה על למי זה שייך. יש במכשיר רק סרטון על הלכות ניקור וזהו. גם בדפדפן רשום גישה לשני אתרים באנגלית אבל אין שום מידע אישי. מה אני חייב לעשות על פי דין תורה? תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

החומר שיש בטאבלט נחשב לסימן, ולכן עליך להכריז באזור שמצאת או בעיתון מקומי.

אם לא נמצא האובד, תוכל לרשום את מחיר האבדה במקום שמור, ואז תוכל לעשות בו כרצונך.

בהצלחה.