ביקשו ממני ביבי סיטר ויש לי חרדה סביבתית

שאלה:

שלום כבוד הרב האמת שזה שאלה די דחופה אמא של אשתו של בן דוד שלי נפטרה לפני חודש מחר בלי נדר זה האזכרה שלה ביקשו ממני לשמור על הילדים שלה מחמש עד 9 בערב אני יודעת שזה מצווה גדולה , אבל יש לי קצת קושי נפשי כיום שאני סובלת מחרדות לא קלות וקצת קשה לי לצאת מהבית חוץ מלעבודה ולאנשים מסויימים מה כבודו אומר מה לעשות ?

תשובה:

אינני מכיר ממש מקרוב את הקושי שלך, אבל באופן כללי אין ספק שאדרבה, הדרך שלך להרפא היא על ידי שלא תתחבאי כל הזמן, אלא תכריחי את עצמך לצאת ולבוא בין אנשים, רק ההתנסות תרגיל אותך שוב לחברת אנשים ותאפשר לך להתגבר על החרדות, כך שהביבי סיטר הזה דוקא נראה לי טוב לך… אבל שוב, תתייעצי עם מישהו קרוב שמכיר אותך.

בהצלחה